Close
Thuisleveringen

We ontzorgen onze klant door een soepele uitvoering van thuisleveringen bij de eindconsument. In de webshop van de retailer plaatst de consument bestellingen. Via een koppeling tussen het warehousemanagementsysteem van de retailer en ons eigen systeem, wordt de order direct bij ons ingeboekt en zorgen wij voor orderpicking, packing en verzending.

Hiermee nemen we het gehele logistieke proces over en worden de bestelde artikelen rechtstreeks vanuit onze locaties bij de consument thuis afgeleverd.

Datamanagement & productfotografie

Datamanagement speelt in veel retailorganisaties een belangrijke rol. De focus ligt op het goed vastleggen en gebruiken van productinformatie (zowel in de eigen keten als richting de consument). Wij leggen al onze artikelgegevens vast volgens de laatste standaarden van GS1 Nederland.

Naast het vastleggen van de artikelgegevens, is ook de productfotografie een onderdeel van de GS1 standaarden. Op onze locatie in Gouderak is daarom een professionele fotostudio gerealiseerd om al onze producten volgens de laatste GS1 richtlijnen te fotograferen.

Productontwikkeling

Outdoor Life Group Nederland heeft een scherpe focus op productontwikkeling. Wat zijn de laatste marktontwikkelingen en trends? Hoe kunnen we inspelen op veranderende klantbehoeften? Hiervoor ontwikkelen wij continu nieuwe concepten. Zo beschikken wij ook over een eigen timmerwerkplaats. Hier worden ideeën omgezet naar fysieke producten, bekijken we de verpakkingsmogelijkheden, montage-instructies en labelling.

Werktekeningen

Hoe kunnen we de eindconsument inspireren en daarmee onze klanten ondersteunen? Hier hebben wij verschillende tools voor ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld de visualisering van producten door middel van renders of het maken van duidelijke werktekeningen. Afgestemd op de producten in uw schap hebben we werktekeningen voor de beginnende- en meer ervaren klusser, compleet met zaagplan en boodschappenlijst.

Category management

Door middel van actief category- en productmanagement ondersteunen wij onze retailers met scherpe schap- en assortimentsanalyses. Formule specifiek kijken we naar de juiste producten in het schap, kijken we naar schapposities op basis van rendementsanalyses en adviseren wij over de bijbehorende POS materialen.