Close
Ben jij onze nieuwe collega?

Al bijna 60 jaar investeert Outdoor Life Group in haar belangrijkste kapitaal: onze mensen. We zijn dan ook altijd geïnteresseerd in jonge talenten en ervaren krachten die ons kunnen helpen bij de voortzetting en uitbreiding van onze activiteiten. Op onze beurt bieden wij een uitdagende en inspirerende werkomgeving binnen een organisatie die altijd in beweging is. Je krijgt voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waar kun je verder op rekenen?
  •  Teamplay
  •  Respect & betrokkenheid
  •  Open communicatie
  •  Informele sfeer
  •  Platte organisatie & korte lijnen

 

Vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Is er geen vacature en denk je dat jij een waardevolle versterking bent voor ons team bij Outdoor Life Group Nederland Gouderak B.V.? Verras ons met een overtuigende open sollicitatie: mail naar j.visje@outdoorlifegroup.nl. Vanzelfsprekend krijg je op korte termijn een reactie

Logistiek werfbaas

___________________________________________

Een logistieke operatie dagelijks aanjagen zit in je botten, je hart en in je nieren. Jij weet precies hoe uitdagend dit proces kan zijn en haalt er veel energie uit. Iedere dag een stapje beter organiseren, efficiënter werken en samen met je team de klus klaren! Kortom: Handen uit de mouwen en gaan! Als werfbaas heb jij organiserend vermogen en kan je anderen motiveren om doelstellingen te behalen! Jij bent de persoon die voorop gaat, ieder hoekje van het terrein kent en exact weet wat er wel en niet goed gaat.

Herken jij jezelf hierin lees dan verder, want wij hebben een uitdagende en gave functie bij een fantastisch bedrijf vlakbij Gouda.

 

Functie

In deze veelzijdige en uitdagende functie als verantwoordelijke voor de werf maak je deel uit van het logistieke team en vervul je een centrale en verbindende rol tussen de operationele en de administratieve logistieke activiteiten. In deze functie rapporteer je aan de Logistiek manager.

 

Inhoud

Als werfbaas geef jij sturing aan een logistiek team van orderpickers en heftruckchauffeurs. Een leuke functie voor jou als je toe bent aan de volgende stap maar ook als je al ervaring hebt als meewerkend voorman en weleens bij een andere organisatie zou willen werken. Een functie voor jou als je logistiek echt in de vingers hebt en anderen wil meenemen met jouw enthousiasme.  Je bent aanspreekpunt op de werkvloer en zorgt dat iedereen gemotiveerd en enthousiast zijn of haar werk binnen de gestelde kaders op tijd afkrijgt. De werf is jouw domein en je krijgt er energie van iedere dag te zorgen voor een efficiënt en schoon orderpickproces.

 

Kandidaat

Je hebt ervaring in de logistiek, je bent professioneel en hebt veel enthousiasme. Het belangrijkste in deze functie is dat je het overzicht bewaart, processen snel doorziet en senioriteit uitstraalt. Leidinggevende ervaring is wenselijk om deze functie goed uit te kunnen voeren, maar we staan ook open voor starters met logistieke ervaring die we kunnen opleiden. Verder vragen wij een diploma op minimaal MBO-4 niveau.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een open bedrijf met een informele sfeer;
  • Werken in een gezellig team met volop ruimte voor eigen ontwikkeling en inbreng;
  • Een fulltime baan met een passend salaris met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder prima pensioen en 29 vakantiedagen.

Wil jij je ontwikkelen in het vakgebied van Logistiek. Ben je communicatief vaardig en heb je de natuurlijke drive om het beste uit jezelf te halen? Solliciteer dan!