Close
Wie zijn wij?

Outdoor Life Group Nederland is de specialist op het gebied van productie en distributie van tuinhout & tuinhuizen. DIY retailers en e-tailers uit de Benelux-markt doen graag een beroep op ons voor het brede assortiment van tuinhoutproducten en de bijbehorende services. Ontdek de verschillende soorten houten tuinplanken, tuinschermen en onze geïmpregneerde tuinhuizen en blokhutten. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Wat doen wij?

Outdoor Life Group Nederland voert bekende eigen merken zoals Outdoor Life Products, EagleWood en TopWood. Daarnaast zijn wij in de Benelux exclusieve dealer van Jungle Gym speeltoestellen.

Onze locaties in Nederland
Locatie Gouderak
  • Productie & distributie van tuinhout
  • Impregneren & kleur dompelen van tuinproducten
  • Productontwikkeling, sales, category management, klantenservice
  • Ca. 4,5 hectare terrein voor opslag, productie en expeditie
Locatie Someren
  • Productie & distributie van tuinhuizen & blokhutten
  • Impregneren & kleur dompelen van tuinhuizen
  • Productontwikkeling en (klanten) service tuinhuizen voor het merk Outdoor Life Products
  • Ca. 2,5 hectare voor opslag, productie en expeditie
Waar staan wij voor?

200% Betrouwbaarheid. Outdoor Life Group is uw partner met een breed, sterk en hecht netwerk. We werken snel en kunnen altijd op meerdere resources vertrouwen. Omdat we de keten van grondstof tot distributie in eigen beheer hebben, garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Flexibiliteit & betrouwbaarheid in leveringen. Outdoor Life Group staat bekend om haar betrouwbare distributie aan retailers. Een hoge uitleveringsgraad is gegarandeerd.

Professioneel category management. Outdoor Life Group ontwikkelt producten die inspelen op de meest actuele trends en ondersteunt je bij het inspireren van de eindgebruiker. Dat doen we onder andere met scherpe schapanalyses, perfecte (digitale en offline) productcontent, POS materialen, montage-instructies en werktekeningen.

Over Outdoor Life Group

De overkoepelende Outdoor Life Group bestaat uit een aantal gerenommeerde Europese spelers op het gebied van tuinhout & tuinhuizen.

Levert tuin- timmerhout en decoratieve tuinproducten & tuinhuizen op maat aan de professionele markt in de Benelux. Woodvision voert naast het eigen merk ook het bekende merk Hillhout.

Outdoor Life Group France is de tuinspecialist voor de retail- en professionele markt in Frankrijk.  Zij leveren door heel Frankrijk en zijn dealer van het merk Hillhout.

Marktleider op het gebied van blokhutten & tuinhuizen in Estland. Lasita Maja richt zich met name op het hogere segment met luxe producten als vakantiehuizen, sauna’s, garage’s en tailor made projecten.

Leverancier van producten voor huis en tuin in Noorwegen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Stokke. RKC AS levert aan tuincentra, warenhuizen en speciaalzaken door het hele land.

Biedt een verkoopkantoor in Oostenrijk en een productielocatie in Hongarije. Een greep uit het assortiment: tuinkassen, blokhutten, elementhuizen, sauna’s, deuren en ramen.

HCR

Onze zagerij & houtleverancier Holz Centrum Regensburg produceert tuin- en verpakkingshout. De locatie in het Duitse Regensburg is ingericht met een moderne hogedruk installatie voor het impregneren van grote volumes hout.

tuinhout-timmerhout

Polpro is onze Poolse zustermaatschappij die tuin- timmerhout, schermen en de meest trendy decoratieve tuinproducten produceert.

Marktleider in tuinhuizen en wellness toepassingen in Duitsland. Weka biedt uitgebreide services vanaf project ontwerp, gemeente vergunningen, thuisleveringen en opbouw services om het voorkeursmerk van consumenten te zijn.

De marktleider in Noorwegen voor decoratieve producten in en om het huis. Daarnaast biedt Krifon een zeer uitgebreid pakket aan tuinmeubilair.