Close

Dashboard support aavragen / klachten

Order status / Transpas online

Veel gestelde vragen

Blokhutten

Grond/funderingsbalken zorgen ervoor dat uw blokhut iets van de grond staat, zodat het regenwater afgevoerd kan worden. Hierdoor blijft de kwaliteit van de onderste delen van de blokhut goed.

Heeft u een incompleet blokhut-pakket ontvangen ? Wij maken camera-beelden van het productieproces om te controleren dat ieder pakket compleet is.

Betreft het missende onderdeel “klein materiaal” zoals bijvoorbeeld: montageset of een rol dakdekking ? controleer dan eerst de gehele verpakking of stapel deze wanneer nodig af, vaak worden deze zaken weggestopt in het pakket om verlies tegen te gaan.

Mocht u na het af stapelen het onderdeel nog steeds niet kunnen vinden, neem dan via ons suphttp://www.outdoorlifegroup.nl/supportportformulier contact met ons op.

Ja, onze blokhutten zijn ook gespiegeld op te bouwen.

Consumenten Levering

Wij nemen altijd een dag van tevoren tussen 16.00 en 20.00 uur contact met u op via: e-mail en/of telefoon om aan te geven in welk dagdeel (tijdsvak van 3 uur) wij uw bestelling bezorgen. Wij kunnen vanwege logistieke redenen geen persoonlijke verzoeken inwilligen met betrekking tot het dagdeel.

Uw blokhut word altijd als pakket netjes verpakt afgeleverd. de levering is tot op de stoep, afhankelijk van hoever de kooiaap kan komen.

Zakelijke levering

De levertijd is afhankelijk van de producten die u besteld.
Normaal gesproken worden orders wekelijks op uw vaste aflever dag aan bouwmarkten geleverd.

Blokhutten en overkappingen hebben indien voorradig een andere levertijd:

Blanke hutten en overkappingen: +/- 2 weken
Gedompelde (geimpregneerde) hutten : +/- 3 weken
Gecoate hutten: +/- 4 weken

Load More

Opbouw instructie blokhut